maanantai 11. elokuuta 2008

A friend

Today one of Iris' friends came to play with Iris early in the morning. Her mother and father were working, but for her as well as for Iris the school starts tomorrow.

Tänään yksi Iriksen kavereista tuli meille jo aikaisin aamulla. Kaverin isä ja äiti olivat töissä, mutta hänellä, kuten Irikselläkin koulu alkaisi vasta huomenna.
The girls decided to draw angels and play "the church".
Tytöt päättivät piirtää enkeleitä ja leikkiä kirkkoa.After that they played the bingo.
Sitten he pelasivat bingoa.Then mother said that the lunch is ready. They had maccaroni and vegetables. Both girls love maccaroni.
Sitten äiti huusi, että ruoka on valmista. Ruokana oli makaronia ja vihanneksia. Tytöt rakastavat makaronia.After the lunch the girls went out...
Ruuan jälkeen tytöt menivät ulos...
...and they played with marbles.
...ja he pelasivat marmorikuulilla.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Piirsitte hienoja enkeleitä! On kivaa, kun on kaveri, jonka kanssa leikkiä. Luin myös sadun, jonka olit itse keksinyt ja kuvannut. Se oli tosi hieno.

Katilein kirjoitti...

Iris käski kiittää. Ihanan onnellinen ilme levisi hänen kasvoilleen, kun hänen aivan omaa satuaan kehuttiin.

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin tänne ensimmäistä kertaa Olemattoman kautta. Ensin ajattelin, että voi kamala, kun kaikki asiat dokumentoidaan ja raportoidaan, mutta sitten tuli haikeus ja pääsin näiden kuvien iloon sisälle. Ajattelin, mikä harmi on että ennen perinteisiä valokuvia otettiin vain jäykistä juhlatilaisuuksista. Olisipa kuvia niistä omista leluista, parhaista leikeistä, lempipaikoista -ruoista ja tavallisesta arjesta lapsuudessa. ehkä ne tilanteet täytyy lavastaa uudelleen :D Mennä kyykkyyn ja laittaa prinsessahame päälle :D

Mutta kivaa, ettei kaikki ole vakavaa. Terveisiä Irikselle! :)

Katilein kirjoitti...

Kiitos kommentista! Iris tykkää kovasti, kun hänkin saa pitää blogia ja osa näistä kuvista on Iriksen ottamia. Ihmisen muisti on loppujen lopuksi aika lyhyt, valokuvat tulevat apuun. Itsekin toivon, että minulla olisi enemmän arkikuvia omasta lapsuudesta. Oman lapsuuden lavastaminen on muuten herkullinen aihe... siitä voisi tulla hauskaa :)
Kerron terveiset Irikselle. Hän on aina innoissaan, jos joku on jättänyt kommentteja tänne.

Nuttu kirjoitti...

Upeita enkeleitä! Ja kiitos kommentista blogiin, en ollut aiemmin löytänytkään tänne.