tiistai 5. elokuuta 2008

The school starts soon

The school starts soon. Iris is going to go to the first grade.Iris and mother packed Iris schoolbag today. Iris is going to go to a school where they do a lot of arts and crafts, so she packed glue and scissors and new colorpens in her backpack. She also has some new rulers, rubbers,sharpeners and of course pens. The schoolbag is new, too. Iris and mother have bought it on June already :)

Koulu alkaa pian. Iris menee ensimmäiselle luokalle. Iris ja äiti pakkasivat Iriksen koulurepun tänään. Iris menee kouluun, jossa askarrellaan paljon ja tehdään kaikkea mahdollista luovaa, joten hän pakkasi myös liiman, sakset ja uudet puuvärit reppuun. Hänellä on myös uusia viivottimia, pyyhekumeja, terottimia ja tietenkin lyijykyniä. Reppukin on uusi. Sen Iris ja äiti ostivat jo kesäkuussa :)2 kommenttia:

magi kirjoitti...

Hyvältä näyttää... sitten vain reppuun reipasta mieltä ja iloisia ajatuksia....

Kaisuliina kirjoitti...

No jopas vain on hienoja ostoksia täälläkin! Kyllä se on syksyn kohokohta lähteä koulutarvikeostoksille! Ihan kuin ne uudet tarvikkeet auttaisivat koulussa. Minulla itsellä on 19. syksy kun lähden kouluun (olen 25 v) ja piti se vieläkin jotain saada ostaa! Toivottavasti tämä on viimeinen kouluun lähtö syksy... Mutta miltä se sitten tuntuu kun ei tarvitsekaan kouluun lähteä...