torstai 11. kesäkuuta 2009

A Monster

Iris went to a birthday party today. On the invitation it was said, that it is a masquarade. Iris asked mother if she could take the face painting colours and paint a flower on her cheek herself. Mother allowed that. Mother wasn't supervising Iris' doing and Iris got quite carried away and the result looked like this!!!

Iris lähti synttäreille tänään. Kutsussa luki, että kyseessä ovat naamiaiset. Iris kysyi äidiltä, saisiko hän ottaa kasvovärit ja maalata kasvoihinsa kukkasen. Se sopi äidille. äiti ei vahtinut Iriksen tekemisiä ja Irikseltä lähti homma aika lailla hanskasta lopputuloksen ollessa seuraavanlainen!!!

You can imagine that mother was NOT happy especially when it is very hard to get the paint of!! Luckily Iris and mother got the most of the paint of and Iris could go to the party dressed up like a princess, which was the original plan.

Voitte kuvitella, että äiti EI ollut iloinen, varsinkin kun kasvoväriä on todella vaikeaa saada kasvoista pois!! Onneksi Iris ja äiti saivat suurimman osan maalista pois ja Iris pystyi osallistumaan juhliin prinsessana, niin kuin alunperin oltiin suunniteltukin.

2 kommenttia:

Merruli kirjoitti...

Meillä tytöillä ovat kasvomaalit olleet tänä keväänä kovassa kurssissa. Muuten hauskaa ja viihdyttävää todellakin, mutta pois hinkkaaminen on tuskaa, Aqualan-käsittely vähän helpottaa.

Villikissa kirjoitti...

Hänestähän meinasi tulla Monsteriprinsessa;)